EVENTS

Het organiseren van evenementen is een van de methodes van Stichting4Life om geld in te zamelen voor de projecten. Hiermee creëren we win-win situaties voor iedereen. Deelnemers hebben een leuk en uitdagend evenement en doordat zij zich laten sponsoren komt er geld binnen voor de projecten in Kenia. Evenementen die we door het jaar organiseren zijn:

• Pubquiz, 6 februari 2020
  • Keeztoenooi, dit toernooi is gecanceld en kunnen we hopelijk later dit jaar organiseren
  • Golfen4Life, dit evenement is gecanceld en wordt verschoven naar 2021
  • Virtual Spinnen4Life: 9 mei 2020
  • Ballon4Life: Vogezen, dit evenement is gecanceld en wordt verschoven naar 2021
  • Adventure4life, Kenia, dit evenement is gecanceld en wordt verschoven naar 2021
  • Yoga4Life 2020: (meer informatie volgt)
  • Walk4School: 10 en 11 oktober 2020

Golfen4life

Gecanceld en doorgeschoven naar 2021

Voor de eerste keer organiseert Stichting4Life met Richard van Stralen een golftoernooi in samenwerking met Golfpark Wilnis. Wij hebben voor deze dag een zeer compleet programma samengesteld.

Virtual Spinnen4Life

Zaterdag 9 mei 2020

9 mei gaan wij in samenwerking met Optisport en MTC-Fysiotherapie virtueel spinnen van 10:00 tot 13:00 uur om de mensen in de grootste sloppenwijk van Afrika; Kibera, Kenia te steunen in deze zeer zware tijd. 3 uur lang online fietsen vanuit jullie eigen woning, op heerlijke beats, onder begeleiding van goede en fanatieke instructeurs.

Ballon4Life - Fietstour

Gecanceld en doorgeschoven naar 2021

Voor de fietstour van 2020 is gekozen voor het prachtige landschap van de Vogezen in Frankrijk. Een prachtig fietsgebied met vele mogelijkheden en als hoogtepunten beklmmingen als de Grand Ballon, Ballon d’Alsace en Petit Ballon.

Adventure4Life

Gecanceld en doorgeschoven naar 2021

Samen met Adventure Bike Trails organiseren wij een uitdagend mountainbike avontuur in Kenia: Adventure4Life. Tijdens deze reis zullen wij ook een bezoek brengen aan de projecten van Stichting4Life in Kibera, Nairobi.

Walk4School

10 & 11 oktober 2020

In 2020 is de vijfde (jubileum) editie van Walk4School. Een leuke wandeltocht van 2 dagen voor jong en oud! Wandelingen van rond de 20 km per dag. Deze keer in de buurt van het prachtige Nationaal Park de Weerribben.