Spinnen4life Mijdrecht

Virtual Spinnen4Life

Virtueel Spinnen voor het goede doel!

6 februari gaan wij in samenwerking met Optisport, Beuving Lifestyle en MTC-Fysiotherapie virtueel spinnen om de mensen in de grootste sloppenwijk van Afrika; Kibera in Kenia te steunen in deze zeer zware tijd. Van 10 tot 13 uur – 3 uur lang online fietsen vanuit je eigen woning, op heerlijke beats, onder begeleiding van goede en fanatieke instructeurs.

Wij komen de fiets bij je thuis afleveren (5 februari) en weer ophalen (7 februari). Wij hebben 40 fietsen ter beschikking gekregen van Optisport en Beuving Lifestyle en wij zullen deze alleen in de Ronde Venen bezorgen. Mocht je zelf een fiets hebben, dan kun je deze gebruiken, onafhankelijk van waar je woont.

Omdat de nood in de sloppenwijk op dit moment erg hoog is en wij nog steeds onze geplande evenementen moeten afzeggen, hebben wij besloten om na het geweldige succes van 9 mei 2020 dit online spinning evenement nog een keer in te plannen. Erg leuk voor iedereen die meedoet en daarnaast vooral met het doel om geld in te zamelen om de mensen in Kibera te kunnen voorzien in hun eerste levensbehoefte. Want daar gaat het helaas om in veel ontwikkelingslanden tijdens deze Corona crisis. De situatie in Kibera is nog steeds zeer uitdagend. De scholen zijn wel weer gestart begin 2021, maar veel mensen zitten nog steeds zonder werk en hebben geen enkel sociaal vangnet. Geen werk voor ouders, betekent geen inkomen. Geen inkomen, geen geld voor de basis levensbehoeftes en dus geen eten. Heel bizar. Wij zijn al vanaf het voorjaar van 2020 voedselpakketten aan het uitdelen en wij gaan daar voorlopig nog mee door de komende maanden.

Wil jij ook graag jezelf weer even goed uitdagen op de fiets en tegelijkertijd deze mensen helpen? Schrijf je dan nu in! Het aantal fietsen is beperkt dus zorg dat je er snel bij bent!

Deelnemers kunnen kiezen uit 2 soorten pakketten:

Virtual Spinning pakket, fiets thuis bezorgd in de Ronde Venen:
1 Spinner® fiets voor 3 uur
Goody bag & T-shirt
Prijs: Euro 30,-

Virtual Spinning pakket met eigen fiets onafhankelijk waar u woont:
1 Spinner® fiets voor 3 uur
Goody bag & T-shirt
Prijs: Euro 15,-

Help mee!

Om te zorgen dat wij met z’n allen de gezinnen in Kibera kunnen helpen, vragen wij iedereen zich te laten sponsoren door vrienden, familie, collega’s en/of kennissen. Voor 25 Euro kunnen wij voor een groot gezin een maand eten kopen. We beseffen dat wij dit evenement op zeer korte termijn hebben ingepland, dus we begrijpen dat er weinig tijd is om mensen aan te sporen om te gaan sponsoren. Toch hopen wij dat wij op jullie steun kunnen rekenen en laten wij er gezamenlijk een prachtig resultaat van maken zodat wij zoveel mogelijk gezinnen in de komende  periode kunnen helpen. Tenslotte fiets je niet alleen voor je zelf maar ook voor een ander!
Een leuk evenement met als extra doeleinde om geld in te zamelen voor de kinderen en hun familie van de scholen van Stichting4Life. Doelstelling van dit evenement: 120 gezinnen 3 maanden van eten voorzien (= € 12.000,-).

Door de steun van onze vrienden, donateurs en sponsoren krijgen kinderen de kans om naar school te gaan in de sloppenwijk in Nairobi. Bedankt!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte