Spinnen4life Mijdrecht

Spinnen4Life Mijdrecht

Spinnen voor het goede doel!

Op een leuke en sportieve manier de projecten van Stichting4Life steunen en er ook nog wat voor terug krijgen? Dat kan op zaterdag 2 juni 2018! Dan gaan we met een enthousiaste groep deelnemers 5 uur lang fietsen op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Om scholing voor zoveel mogelijk kinderen in de sloppenwijk van Nairobi, Kenia, mogelijk te maken. Zodat zij een betere toekomst voor zichzelf en hun familie mogelijk kunnen maken.

5 uur lang in de buitenlucht, op heerlijke beats, onder begeleiding van goede en fanatieke instructeurs op de fiets voor jezelf en een ander! Met goede verzorging en vermaak voor het publiek, zoals entertainment voor de kleintjes met een springkussen en een schminker.

Er is plaats voor 100 fietsen en 200 deelnemers. Om 11 uur begint het evenement en om 16 uur sluiten we feestelijk af. Een leuk evenement met als extra doeleinde om geld in te zamelen voor de scholen van Stichting4Life.

Voor € 75,- per jaar kan een kind naar de basisschool. Doelstelling: 150 kinderen een jaar naar school! (= €11.250,-).

Was je er voorgaande jaren bij en wil je nog even nagenieten en bewegende beelden terugkijken? Klik dan hier.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende pakketten:

Pro Spinning pakket:
1 Spinner® fiets voor 1 (getrainde) deelnemer (5 uur)
Goody bag & T-shirt
Prijs: Euro 50,-

Duo Spinning pakket:
1 Spinner® fiets voor 2 deelnemers (totaal 5 uur)
Goody bags & T-shirts voor 2 deelnemers
Prijs: Euro 60,-

Five Spinning pakket:
1 Spinner® fiets voor 3, 4 of 5 deelnemers (totaal 5 uur)
Goody bags & T-shirts voor alle deelnemers
Prijs: Euro 90,-

Bedrijfspakket:
1 Spinner® fiets voor maximaal 5 deelnemers (5 uur totaal)
Goody bags & T-shirts voor alle deelnemers
Sponsorlounge vouchers voor hapjes & drankjes voor alle deelnemers
Sponsorvermelding op website en drukwerk
Prijs: Euro 200,-

Help mee!

Om te zorgen dat wij met z’n allen de doelstelling gaan halen, vragen wij iedereen zich te laten sponsoren door vrienden, familie, collega’s en/of kennissen. Wij gaan er van uit dat het voor iedere deelnemer mogelijk moet zijn om minimaal € 75,- sponsorgeld binnen te halen. Tenslotte fiets je niet alleen voor je zelf maar ook voor het goede doel.
Een leuk evenement met als extra doeleinde om geld in te zamelen voor de scholen van Stichting4Life. Doelstelling van dit evenement: 150 kinderen een jaar naar school! (= € 11.250,-).

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: