Golfen4life

Golfdag

Voor deze dag hebben wij een zeer compleet programma samengesteld:

• 10:30 – 11:00   ontvangst en inschrijving
  • 11:15                      welkomstwoord
  • 11:30                     voorbereiding wedstrijd (lunchpakketten worden uitgedeeld)
  • 12.00                     start wedstrijd (catering op de baan)
  • 17.00                     19th hole en veiling voor alle deelnemers
  • 18.30                     walking Dinner met prijsuitreiking

Na het spelen van de 18 holes, zal er tijdens de borrel een veiling worden gehouden met aantrekkelijke kavels. Mocht u suggesties hebben voor mooie veilingitems dan horen wij dat graag. De opbrengst van deze veiling is volledig bestemd voor de projecten van Stichting4Life. Tijdens het heerlijke Walking Dinner worden de prijzen van Golfen4Life uitgereikt.

Clinic

Voor diegenen die nog niet golfen maar wel mee willen doen is er Golfclinic georganiseerd. Hier leert u alle aspecten van het golfspelletje en wordt er zelfs een hole gespeeld.

Wedstrijdbepaling

Er wordt gespeeld met maximaal 20 flights van 4 personen. Wedstrijdvorm: 18 holes Texas Scramble; de ultieme vorm voor een perfecte teamgeest waarbij u gezamenlijk voor een mooie score speelt.

Golfpark Wilnis Bovendijk 16A 3648 NM Wilnis

De golfbaan is een 18 holes golfbaan met een NGF A-status. Met alles wat je als golfer graag wilt zien: mooie waterpartijen, verraderlijke hoogteverschillen en uitstekende fairways. Dit alles in het decor van een prachtig polderlandschap. Gerard Jol is de architect van de golfbaan die in zijn totaliteit 5859 meter lang is.

Informatie en inschrijving

De kosten voor deze dag, inclusief gehele verzorging, bedragen € 800,- per flight voor vier personen. Voor het reserveren van een flight kunt u via deze site inschrijven.

De kosten voor deelname aan de clinic en de rest van het programma bedragen: € 185,- per persoon. Om voor een clinic in te schrijven kunt u contact opnemen via email: info@stichting4life.nl.

Er is verder ook een mogelijkheid om uw partner aan te laten sluiten bij de 19th hole en het diner. Hiervoor rekenen wij een prijs van € 75,- per persoon. Dit kunt u aangeven bij de inschrijving van de flight.