Walk4School

Walk4School - 2018

Voor 2018 is gekozen voor de Schoorlse Duinen, Nederlands breedste duingebied in de kop van Noord-Holland, met de hoogste duinen én volop ruimte om uit te waaien. Een eeuw geleden was het hier één grote zandbak, nu broeden er tientallen vogelsoorten, groeien er de mooiste paddenstoelen en speelt het zonlicht met duizenden boomblaadjes.

We overnachten in Bergen. De wandelingen zullen rond de 20 km zijn (de ene dag iets langer, de andere dag iets korter).

Datum

Het wandelweekend is gepland op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018. De liefhebbers die al een dag eerder willen komen zijn op vrijdag 5 oktober al welkom.

Hotel

We verblijven in het Fletcher Hotel Marijke. Er is een optie genomen voor 40 personen.  Mochten er meer liefhebbers zijn dan kunnen we eventueel meer kamers boeken als we dit tijdig weten.

Het is ook mogelijk om zonder overnachting deel te nemen of alleen de zondag mee te lopen.

Een leuk evenement met als extra doel om geld in te zamelen voor de scholen van Stichting4Life. Op dit moment zijn er te weinig lesboeken voor de kinderen. Met de opbrengst willen we ervoor zorgen dat alle kinderen een lesboek kunnen gebruiken.

Schrijf je snel in voor Walk4School, want vol = vol.

Kosten

De kosten voor dit weekend bedragen € 99,- p.p. (o.b.v. 2 personen op 1 kamer). Hierbij is inbegrepen:
–      een overnachting van zaterdag op zondag in Hotel Marijke inclusief ontbijt;

• groepsdiner op zaterdagavond;
  • lunch op zondag;
  • versnaperingen onderweg;
  • duinkaart voor het wandelgebied;
  • aandenken aan het weekend;

(mocht je een kamer alleen willen, dan zijn de kosten € 139 p.p.)

Mocht je al op vrijdag willen komen, laat dit dan weten dan kunnen we kijken de mogelijkheid en prijs hiervoor is.

• drankjes
  • lunch op zaterdag