Walk4School

Walk4School - 2019

Voor 2019 is gekozen voor de omgeving van Nijmegen. Een prachtige bosrijke omgeving, waar je heuvel op, heuvel af kunt lopen.

We overnachten in Nijmegen. De wandelingen zullen rond de 20 km per dag zijn (de routes zijn zowel langer als iets korter te maken, voor elk wat wils).

Datum

Het wandelweekend is gepland op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019. De liefhebbers die al een dag eerder willen komen zijn op vrijdag 4 oktober al welkom.

Hotel

We verblijven in het Fletcher Hotel Erica. Er is een optie genomen voor 50 personen. Mochten er meer liefhebbers zijn dan kunnen we eventueel meer kamers boeken als we dit tijdig weten.

Een leuk evenement met als extra doel om geld in te zamelen voor de scholen van Stichting4Life. Vooral de lunch is erg belangrijk voor de leerlingen. Voor sommige kinderen is dit zelfs de enige voedzame maaltijd van de dag.

Door de steun van onze vrienden, donateurs en sponsoren krijgen kinderen de kans om naar school te gaan in de sloppenwijk Kibera in Nairobi.

Schrijf je snel in voor Walk4School, want vol = vol.

Kosten

De kosten voor dit weekend bedragen € 99,- p.p. (o.b.v. 2 personen op 1 kamer). Hierbij is inbegrepen:

• een overnachting van zaterdag op zondag in Hotel Erica inclusief ontbijt;
  • groepsdiner op zaterdagavond;
  • versnaperingen onderweg;
  • aandenken aan het weekend;

(mocht je een kamer alleen willen, dan zijn de kosten € 139 p.p.)

Mocht je al op vrijdag willen komen, laat dit dan weten dan kunnen we kijken de mogelijkheid en prijs hiervoor is.

• drankjes
  • lunch op zaterdag